Sä kysyt ja kaikki on OK

Apulannan tunnetun kappaleen sanoin tehvehdin teitä kaikkia! Kaikki on tosiaankin OK. Harmittelen vaan, että aikoinaan kesällä 2016 ajattelin, että tämä blogin pitäminen on hauskaa, näppärää ja helppoa, kun tietotyössä näitä aiheitakin riittää ihan loputtomiin. Kuinka väärässä saatoinkaan olla!

Uusi yritys nyt. Kävin hakemassa ladulta vauhtia.

Jari Kotola ladulla hiihtämässä Espoossa
Kävin tänään kodin viereisellä ladulla hiihtelemässä ja pohtimassa samalla uusia aiheita blogikirjoituksille. Helposti noita kyllä syntyy arjen tietotyöasioita miettiessä.

Mielessä muhii paljon aiheita joista tekisi mieli kirjoitella ja kylkeen muutamia kuviakin liitellä. Vuoden 2016 jälkeen on tapahtunut paljon asioita tietotyön välineiden ja palveluiden osalta. Niistä riittää aiheita kannanottoja varten, kuten ihan siitäkin miten asioita voi ja kannattaa tehdä välineistä riippumatta.

Mitä sinulle kuuluu? Kommentoi, ole hyvä!